winfried bats

 
   


hold on, I'm coming


riders on a storm

   Als begin veertiger mag ik al terugkijken op een rijk en avontuurlijk leven. De wereld heeft vele geheimen, sommigen heb ik ontrafeld, het meeste blijft een mysterie.

Naast het reizen is Adventure Racing (AR) de afgelopen tien jaar mijn passie.Sinds 1997 heb ik uiteenlopende ervaringen opgedaan in deze bijzondere teamsport. In 2006 kwam een wens uit toen ik het Nederlandse Adventure Race Team AMI op richtte. Een mooi team waarmee ik al verschillende races heb bezocht.

Ik ben iemand met veel creativiteit, drive, enthousiasme en doorzettingsvermogen, die sociaal betrokken is en altijd het avontuur zoekt en wil ondernemen! In de afgelopen jaren nam ik met en zonder mijn vaste team deel aan verschillende wedstrijden in diverse landen; van Nederland tot Polen, van Frankrijk tot Groenland en van Kroatië tot Guadeloupe (Caribische eilanden).

Parallel hieraan werk en heb ik gewerkt als manager in uiteenlopende organisaties. Meestal tijdens de cruciale fase van een veranderingsproces. In mijn werk heb ik onderdeel uitgemaakt van teams in alle soorten. De levenservaring die ik heb opgedaan in het reizen en mijn sport pas ik bewust en onbewust toe in mijn werk. Door deze ervaringen heb ik mijzelf op vele verschillende manieren leren kennen. Mijn kracht, mijn zwaktes, mijn mooie kanten, mijn donkere kanten.

Met CHECKPOINT51 wil ik anderen inspireren en inzicht geven in het behalen van prestaties, en vertalen naar prestaties in je werk en in het leven naast je werk. De sport Adventure Racing gebruik ik als metafoor en vormt de rode draad in mijn lezingen en interactie met mensen.

Mijn diepste verlangen is om te genieten van het leven en daarbij de uiterste grenzen op te zoeken. Dit verlangen wil ik graag intens delen met andere mensen. Door jou over mijn ervaringen te vertellen, en in de toekomst mogelijk jou zelf te laten ervaren hoe fantastisch het is om te kunnen genieten wanneer jij je eigen grenzen kunt verleggen. Je leven gaat er absoluut anders uitzien. Het is geweldig om te zien dat mensen nu eerder de concrete en essentiële stap zetten om hun leven een andere wending te geven.

"Succes gaat niet altijd om het winnen, soms win je meer door te verliezen"

CHECKPOINT51

De checkpoint symboliseert de verschillende jaren die passeren en ervaringen die je op doet in je leven.

Iedere fase en iedere checkpoint heeft een waarde. Vaak bepaal je zelf je route, soms wordt deze beïnvloed door externe factoren. Je neemt beslissingen, soms alleen, soms samen. Ieder besluit heeft invloed op het resultaat. Jouw leven.

Mijn vader is op vijftig jarige leeftijd overleden. Voor mij is checkpoint eenenvijftig een belangrijke mijlpaal. Maar het is zeker niet mijn laatste checkpoint.

 


 
         
     
       

www.checkpoint51.nl - www.checkpoint51.com - 06 4211 4999 - kamer van koophandel nr.: 01131150 - btw. nr.: NL 1372.77.568.B01 - bankrek.nr.: 1390.25.030 te Gieten