inter-actie (de lezing)

 
   


higher and higher

   

 

In de lezing "One Step Beyond" bied ik een kijk in de wereld van Adventure Racing. Een wereld waarin mensen verder gaan dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Er is geen andere sport waarin een teamproces dat doorgaans maanden duurt wordt samengeperst in een dynamisch traject van uren. Samenwerken, inschattingsvermogen, relativeren, motiveren, beoordelen, kansen grijpen, besluitvorming, grenzen verleggen en aangeven, alle aspecten die je in je werk kunt ervaren komen samen in deze bijzondere teamsport.

Adventure Racing is voor mij de symboliek van het leven. Ik wil mensen laten ervaren hoe het voelt en is om je eigen grenzen te verleggen. Om avonturen te beleven en om te overleven met een team. Om te voelen hoe het is om, wanneer je volkomen los bent van je dagelijkse leven, doelen te realiseren en een unieke teamprestatie neer te zetten! De onbeschrijfelijke voldoening en kick die mensen krijgen wanneer ze succesvol zijn onder hele ongewone omstandigheden, hoe de oerinstincten tot leven en overleven worden aangeraakt. Aan deze voldoening een bijdrage te mogen leveren geeft mij de ultieme flow, het inspireert mij en raakt mij in de kern van mijn menszijn.

Tijdens de lezing wordt de deelnemer tot nadenken gebracht. Over zijn of haar rol in het team. Welke bijdrage aan succes van het team wordt geleverd. Wat het team sterk maakt. Voor de deelnemer betekent dit op een andere manier en met een nieuwe metafoor te kijken naar zijn of haar eigen bijdrage aan succes. "One Step Beyond" geeft energie, inspiratie en zelfinzicht. Een aangename balans tussen denken, praten en doen.

De lezing "One Step Beyond" wordt ondersteund door persoonlijke anekdotes, mooie fotografie en uniek videomateriaal van Adventure Races uit de hele wereld. Een lezing kan gecombineerd worden met een team activiteit.

In een voorgesprek met de opdrachtgever bespreek ik de wensen, de fase waarin het team of de deelnemers zich bevinden en worden de eventuele doelstellingen vastgesteld. Iedere "One Step Beyond"-lezing is dus uniek. Net zoals een Adventure Race, iedere race is een andere unieke belevenis. 
         
     
       

www.checkpoint51.nl - www.checkpoint51.com - 06 4211 4999 - kamer van koophandel nr.: 01131150 - btw. nr.: NL 1372.77.568.B01 - bankrek.nr.: 1390.25.030 te Gieten