in actie

 
   


everyone's a winner


let's stick together


smiling faces

foto: René Schraa


   


CHECKPOINT51 organiseert activiteiten op verschillende niveaus:

  • Mobile Team Challenge (MTC)

  • Adventure Basic Challenge (ABC)

  • the hARz 2009

Mobile Team Challenge (MTC)

Eenvoudige doch doeltreffende op competentie en doelstelling gerangschikte activiteiten. Deze activiteiten kunnen zowel binnen als buiten worden uitgevoerd en vragen niet om fysieke inspanningen. De MTC activiteiten zijn mooi te combineren met de lezing ("One Step Beyond") en/of de Adventure Basic Challenge.


Adventure Basic Challenge (ABC)

CHECKPOINT51 organiseert, bijvoorbeeld in combinatie met de lezing, activiteiten met een lage drempel met een link naar de Adventure Race sport. Aangepast op het niveau van de deelnemer.

De deelnemers ervaren hoe samenwerken en nadenken belangrijker is dan snelheid en kracht. Open staan voor ideeën, het nemen van beslissingen en omgaan met veranderingen zijn slechts een aantal voorbeelden die de deelnemer zal kunnen ervaren.

Er zijn verschillende rollen te verdelen in het team. Hierdoor hoeft niet iedere deelnemer fysiek deel te nemen maar kan een andere actieve rol spelen ter ondersteuning van het behalen van de doelen van het team.


the hARz

the hARz is een volwassen Adventure Race voor de ervaren Adventure Racer. Deze race vindt jaarlijks aan het einde van de zomer plaats in Der Harz in Duitsland.

Er zijn twee klassementen. Eén voor de meer ervaren deelnemers (pro) en één voor de beginners (challenger). Deze verschillen in afstand maar niet in de tijd die je mag besteden aan het volbrengen van de route. Hierdoor kunnen minder ervaren teams toch de ervaring van een volwassen race beleven. Bedrijven kunnen eigen teams afvaardigen.

Een unieke kans om samen met ervaren Adventure Race Teams uit heel Europa te starten aan een race vol avontuur. Deze deelname wordt ook aangeboden als totaalpakket en kan bestaan uit de volgende elementen:

  • dynamische seminar (lezing “One Step Beyond”, informatie ontvangen, doelen stellen)
  • clinic (praktische ervaring, veiligheids bewustwording, tips&tools)
  • trainingsdag (mini adventure race onder begeleiding)
  • deelname aan een in Nederland georganiseerde wedstrijd
  • deelname aan the hARz (inlcusief overnachting en volledige verzorging)

Het ultieme doel is finishen. Aan de start verschijnen is al iets om trots op te zijn. Wanneer je de finish passeert zul je een herinnering voor het leven hebben gecreëerd. Een team prestatie die je trots maakt, zelfvertrouwen geeft en zal leren relativeren.

Meer informatie over de the hARz.

 


 
         
     
       

www.checkpoint51.nl - www.checkpoint51.com - 06 4211 4999 - kamer van koophandel nr.: 01131150 - btw. nr.: NL 1372.77.568.B01 - bankrek.nr.: 1390.25.030 te Gieten